Balsam Canabidiol

76,00 lei

Balsam cu CBD (canabidiol) – 100 ml

Continut

Amestec omogen in forma lichida  ce are in  compozitia sa: CBD (canabidiol), ceara, glicerina,  ulei de nuca de cocos, ulei de rapita,  ulei esential de menta si rozmarin, unt de cacao, unt de shea, vitamina E.

CBD (Canabidiol) este un compus non-psihoactiv care este extras din plante de marijuana sau canepa. Acesta interactioneaza cu receptorii canabidiolului din corpul nostru si poate fi echilibrant sau chiar vindecator. Canabidiolul este antiinflamator si are antioxidanti (Inhiba oxidarea si radicalii liberi care pot provoca boli) si proprietati neuroprotectoare. Datorita acestor proprietati, uleiul CBD poate ajuta o gama larga de afectiuni, de la artrita pana la Parkinson sau scleroza multipla. De asemenea poate calma si relaxa ajutandu-ne sa ne bucuram de un somn odihnitor si poate reduce durerile si inflamatiile.

Uleiul de CBD provine de la planta Cannabis Sativa, la fel ca marijuana, dar nu contine suficient THC (compusul psihoactiv din marijuana).

9 în stoc (poate fi comandat în așteptare)

Cod Produs: balsam cbd Categorie: Etichete: , , , , , ,

Descriere

Balsam cu CBD (canabidiol) – 100 ml

Continut

Amestec omogen in forma solida  ce are in  compozitia sa: CBD (canabidiol), ceara, glicerina,  ulei de nuca de cocos, ulei de rapita,  ulei esential de menta si rozmarin, unt de cacao, unt de shea, vitamina E.

Descriere

Arborele de cacao (Theobroma Cacao) face parte din familia Malvaceae. Din fructele sale se obtine atat pulberea de cacao cat si untul de cacao si se regaseste in foarte multe produse cosmetice pentru ca are foarte multe efecte benefice asupra pielii: stimuleaza productia de colagen (ceea ce duce la estomparea ridurilor), hidrateaza foarte bine pielea si ii confera o textura catifelata, ajuta la tratarea si estomparea cicatricilor, calmeaza iritatiile si ajuta la tratarea unor afectiuni precum eczema si dermatita, previne si estompeaza vergeturile, previne uscarea pielii hranind-o sanatos si conferindu-i un aspect stralucitor.

Canepa (Cannabis Sativa) este o planta erbacee anuala din familia Cannabaceae.  Este o sursa de nutrienti (Omega3 si Omega6). Uleiul de canepa este folosit in medicina chineza de peste 3000 de ani. Semintele de canepa pot reduce riscurile de boli cardiovasculare. Uleiul extras din seminte de canepa este indicat in afectiuni dermatologice (tratarea eczemelor si a pielii uscate), reducand simptomele si nevoia de medicatie.

Ceara de albine este un ingredient natural folosit din vechime in produsele cosmetice, medicinale si pentru prepararea lumanarilor. Fiind un ingredient care confera pielii emolienta si catifelare, a fost apreciata din cele mai vechi timpuri. Are efect calmant si ajuta pielea sa-si mentina hidratarea. Are si rol de bariera de protectie, formand un strat fin pe piele. Ceara de albine contine o serie de principii care raman active chiar si dupa prelucrarea termica. Ceara de albine purificata, care prin filtrare si tratare termica devine alba si cu un miros mai putin pregnant fata de varianta galbena, da libertate la crearea compozitiilor fara influenta asupra culorii sau parfumului rezultat.

Glicerina (C3H8O3) sau glicerolul este cel mai simplu alcool trihidroxilic cu masa moleculara 92,09.  Glicerina este un compus organic, alcatuit din carbon, oxigen si hidrogen, ce formeaza un lichid vascos/siropos, incolor, inodor, dulce, solubil in apa si alcool, dar care se evapora si ingheata greu.

Este cel mai bun umectant care se gaseste in natura, reusind sa conserve perfect umiditatea in epiderma, oferind astfel o hidratare profunda pielii uscate. Glicerina ajuta la construirea structurii epidermei, fiind potrivita mai ales pentru pielea sensibila si uscata, lasand-o sanatoasa si catifelata. Nu provoaca iritatii si alergii si nu este toxica.

Nuca de cocos este fructul cocotierului (Cocos Nucifera), care face parte din familia Arcaceae si este  considerata in acelasi timp, o nuca, un fruct si o samanta, fiind una dintre cele mai versatile creatii ale naturii de la care putem valorifica totul. Din nuca de cocos se obtin apa, laptele, uleiul, nectarul si zaharul de cocos. In multe zone din Asia de Sud-Est, India si Filipine, cocotierul este supranumit si “Copacul Vietii”. Uleiul de cocos are proprietati hidratante si antimicrobiene, fiind un aliat minunat in lupta cu eliminarea bacteriilor ce se acumuleaza pe piele in timpul zilei, conferind pielii o stralucire naturala pe durata intregii zile. Uleiul de cocos este eficient si in cazul epidermei afectate de eczeme sau psoriazis, deoarece atinge tesuturile si in profunzime, nu doar la suprafata.

Menta (Mentha Aquatica) este o planta din familia Lamiaceae. Uleiul esential de menta ajuta la calmarea iritatiilor pielii si a muscaturilor de insecte. Menta  are actiune analgezica slaba, antiseptica, bacteriostatica, astringenta, antiemetica puternica si antiperspiranta.

Rapita (Brassica Napus Oleifera/Brassica Eapa Oleifera) este o planta din familia Cruciferales, din ale carei seminte se obtine uleiul de rapita. La fel ca multe uleiuri vegetale, este bogat in vitamina E, care este o vitamina esentiala pentru organism din diferite motive. Vitamina E este foarte eficienta ca antioxidant si este capabila sa protejeze pielea de efectele daunatoare ale radicalilor liberi. Acest lucru va poate mentine pielea supla si neteda, creste rata de vindecare a leziunilor, reduce aspectul de pete, riduri si semne de acnee. Radicalii liberi, pe care vitamina E ii poate neutraliza, sunt unele dintre cele mai periculoase componente ale organismului care afecteaza aspectul pielii, astfel incat uleiul de rapita este o alegere potrivita daca doriti sa aratati tanara si frumoasa in varsta inaintata. Antioxidantii, cum ar fi vitamina E, sunt foarte eficienti impotriva cancerului. Radicalii liberi fac ca celulele sanatoase sa se transforme in celule canceroase, astfel incat nivelul ridicat al vitaminei E din dieta ta poate preveni sau trata cancerul. Vitamina E este, de asemenea, un antioxidant solubil in lipide, ceea ce inseamna ca poate contribui la protejarea integritatii membranelor celulare in organism. Membranele de mucus sunt importante pentru a ne proteja corpul de substante straine si pentru a forma o parte importanta a sistemului nostru imunitar.

Rozmarinul (Rosmarinus Officinallis) este o planta lemnoasa perena ce face parte din familia Labiatae ale carei varfuri florale (Herba Rosmarini) sunt folosite atat in industria alimentara, cat si in cea a parfumurilor si cosmeticelor. Ajuta la vindecarea ranilor, a eczemelor, a echimozelor si la calmarea durerilor reumatice. Este un antiseptic si un antifungic excelent

Shea-Karité (Butyrospermum Parkii) este un arbore din familia Sapotaceae, protejat, considerat sacru de locuitorii din Africa, care da roade abia dupa 15 ani. Untul de shea este obtinut din nucile arborelui Shea-Karité si este cel mai des folosit pentru a calma iritatii si eczeme ale pielii, reduce ridurile si semnele de oboseala  si solicitare zilnica, vindeca ranile si cicatricile, calmeaza arsurile solare si intepaturile de insecte. Untul de shea are efect de hidratare intensa si de durata, de revitalizare si intinerire, regenerator, relaxant la nivel muscular, antiinflamator natural si ofera protectie solara.

Vitamina E este folosita in afectiunile dermatologice, avand rol de protejare a pielii ce sufera de o cheratizare accentuata sau a unor boli epiteliale cum sunt acneea, ihtioza si psoriazisul.

Utilizarea acesteia accelereaza vindecarea leziunilor si arsurilor si previne inflamarea si infectarea zonei afectate.

Proprietati

CBD (Canabidiol) este un compus non-psihoactiv care este extras din plante de marijuana sau canepa. Acesta interactioneaza cu receptorii canabidiolului din corpul nostru si poate fi echilibrant sau chiar vindecator. Canabidiolul este antiinflamator si are antioxidanti (Inhiba oxidarea si radicalii liberi care pot provoca boli) si proprietati neuroprotectoare. Datorita acestor proprietati, uleiul CBD poate ajuta o gama larga de afectiuni, de la artrita pana la Parkinson sau scleroza multipla. De asemenea poate calma si relaxa ajutandu-ne sa ne bucuram de un somn odihnitor si poate reduce durerile si inflamatiile.

Uleiul de CBD provine de la planta Cannabis Sativa, la fel ca marijuana, dar nu contine suficient THC (compusul psihoactiv din marijuana).

Utilizare

Balsamul poate fi utilizat zilnic pentru arsuri, dureri, hranirea, repararea si protejarea pielii.

Mod de administrare

Se aplica pe zona afectata dupa ce aceasta a fost curatata in prealabil. Balsamul cu CBD poate fi aplicat direct pe piele, astfel incat ingredientul activ, canabidiolul, sa poata fi absorbit prin piele. Pentru a utiliza acest balsam, luati o cantitate din el, aplicati-l pe palme si tineti-l pana cand se incalzeste la temperatura corpului, apoi masati zona afectata a pielii.

Precizari

A nu se lasa la indemana copiilor.

A se pastra in ambalajul original, la rece.

 

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Balsam Canabidiol”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *