Cremă albire pete maro

48,00 lei

Proprietăți

Această cremă se folosește pentru tratarea petelor maronii și a pistruilor și are efect de decolorare și atenuare a pistruilor și a petelor, dar și de prevenire a apariției acestora.

 

Utilizare

Se aplică seara pe zona afectată după ce aceasta a fost curățată în prealabil.

Precizări

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

A se păstra în ambalajul original, la rece.

6 în stoc (poate fi comandat în așteptare)

Cod Produs: crema albire Categorie: Etichete: , , , ,

Descriere

Cremă albire pete maro – 50 ml

Conținut

Amestec omogen sub formă de cremă obținută din: acid ferulic, acid hialuronic, acizi din fructe, ulei de orez, ulei de soia, uleiuri esențiale de brusture, cătină albă, coada șoricelului, licorice, mușețel și propolis.

Descriere

Acidul ferulic (C10H10O4) este unul dintre cei mai potenți antioxidanți naturali, un fenol obținut din surse vegetale cu acțiune de neutralizare a radicalilor liberi, ce acționează împotriva îmbătrânirii cutanate, este fotoprotector și contribuie la menținerea sănătății și frumuseții pielii. Acidul ferulic se găsește în orez, grâu, ovăz, cafea, roșii, anghinare, porumb, etc.

Acidul ferulic acționează sinergic cu alți antioxidanți, în special cu vitamina E , sporind eficiența și stabilitatea acesteia. Efectul antioxidant al acidului ferulic este amplificat prin expunerea pielii la razele ultraviolete, oferind astfel și protecție solară.

Acidul hialuronic (C₂₈H₄₄NO₂₃) este o moleculă prezentă în mod natural în piele, așa încât este natural și eficient, foarte blând cu pielea, putând fi folosit pe orice tip de piele, la orice vârstă. Acidul hialuronic cu masă moleculară ridicată este mai mare decât cel cu masă moleculară redusă, ceea ce îl face ideal pentru netezirea și creșterea volumului suprafeței pielii. Moleculele mai mici penetrează mai profund epiderma, fiind astfel mai potrivite pentru produsele specializate sau orientate spre îngrijirea pielii.

Acizii din fructe (AHA- Alpha Hydroxy Acides) sunt derivați în principal din zaharurile fructelor (lactic (C3H6O3), malic (C4H6O5), glicolic (C2H4O3), citric ()C₆H₈O₇, tartric (C4H6O6)) și constituie un activ cosmetic cunoscut pentru efectul antirid, exfoliant, de stimulare a reînnoirii celulare cutanate, de estompare a ridurilor și petelor pigmentare. Potriviți pentru orice tip de ten, acizii din fructe diminuează profunzimea ridurilor, netezesc pielea, stimulează biosinteza glicozaminoglicanelor, stimulează sinteza colagenului, având efect anti age, keratolitic, îmbunătățind aspectul general al pielii și redând strălucirea naturală a tenului.

Brusturele (Arctium Lappa) este o plantă erbacee bienală din familia Asteraceae cu proprietăți detoxifiante și antibacteriene de excepție, cu acțiune antimicrobiană și antimicotică. Rădăcina sa (Radix Bardanae), recoltată în primul an de vegetație (toamna) sau în al doilea an de vegetație (primăvara), datorită efectelor sale antimicrobiene, antiseptice, astringente și seboregulatoare este utilizată pentru tratarea afecțiunilor pielii (abcese, acnee, eczeme, seboreea feței și a capului), furunculoză, cuperoză.

Cătina albă (Hippophae Rhamnoides) este un arbust foarte ramificat și spinos din familia Elaeagnaceae. Uleiul obținut prin presarea la rece a fructelor (Fructus Hippophae) este nutritiv și vitaminizant și are efecte protectoare față de radiațiile ionizate și de refacere a capilarelor. Protejează tegumentele și mucoasele, tratează arsurile și degerăturile, hrănește și întreține pielea. Datorită complexului de vitamine pe care-l conține, cătina albă este un tonifiant general.

Coada șoricelului (Achillea Millefolium) este o plantă perenă ierboasă stoloniferă din familia Asteraceae. Extractele obținute din coada șoricelului au efecte calmante, antiinflamatoare, cicatrizante, antihemoragice, astringente, antiperspirante și dezinfectante, regenerând toate țesuturile.

Licorice (Glycyrrhiza Glabra) sau lemnul dulce, este o plantă erbacee perenă din familia Fabaceae, comună în sudul Europei și în Orient. În Evul Mediu era cunoscută și ca Liquirita, denumire ce se păstrează și astăzi pentru rădăcina plantei, ca parte cu acțiune bioterapeutică. Extrasele din lemn dulce sunt indicate în tratamentul afecțiunilor cutanate, herpes, psoriazis, eczeme. Ca principală componentă a lemnului dulce, acidul glicirizinic are acțiune antiherpetică, antiinflamatoare, bacteriostatică, inhibă virusul herpetic, provocând chiar și inactivarea celulară a acestuia, prevenind astfel recidivele.

Mușețelul (Matricaria Chamomilla) este o plantă ierboasă anuală sau hibernantă din familia Asteraceae, ce crește spontan în locurile însorite. Mușețelul are efecte antiinflamatoare, antiseptice, antialergice, emoliente și cicatrizante și este utilizat cu succes în tratarea diferitelor probleme dermatologice, de la înțepături de insecte sau mici reacții alergice, până la răni, arsuri, fisuri anale, leziuni postoperatorii sau escare.

Propolisul este un amestec de substanțe de consistența rășinii, culese de pe cel puțin 20 de specii de arbori și constituie o adevărată barieră de protecție pentru stup. Propolisul este un amestec de substanțe vindecătoare, adunat din mugurii și de pe scoarța plopilor, a mestecenilor, a castanilor, a sălciilor, a frasinilor, a aninilor și a altor specii de pomi fructiferi. Propolisul este un excelent antibiotic, care acționează progresiv inhibând dezvoltarea bacteriilor, refăcând țesuturile lezate de către acestea. Ca tratament extern, propolisul este eficient în ameliorarea simptomelor herpesului cu diferite localizări, ale eczemelor, arsurilor, coșurilor, punctelor negre și a furunculelor, îmbunătățirea simptomelor de ulcer varicos de gambă.

Orezul (Oryza Rufipogon/Oryza Nivara)este o plantă perenă din familia Poaceae, originară din Asia. Uleiul de orez este obținut din boabele de orez și este considerat unul dintre cele mai sănătoase uleiuri datorită concentrației mari de vitamine și nutrienți. Este un ulei cu efect antioxidant, antiîmbătrânire, calmant și regenerator cutanat, cu absorbție ușoară în piele, potrivit oricărui tip de ten, recomandat pentru tratarea tenului devitalizat, îmbătrânit, ten asfixic, tern, ten afectat de roșeață, cuperoză, piele iritată, cearcăne și ochi umflați.

Soia (Glycine Max)este o plantă leguminoasă din familia Faboideae din ale cărei semințe se extrage uleiul de soia. Uleiul de soia are rol emolient asupra pielii uscate și ajută la refacerea stratului exterior al pielii, substanța sa activă având rol de anestezic asupra zonei afectate de eczemă și prurit. Datorită conținutului de vitamina E, uleiul din boabe de soia are un puternic efect antioxidant, ajutând la menținerea integrității membranelor celulare și oferind protecție pielii împotriva radicalilor liberi.

 

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Cremă albire pete maro”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *