Macerat uleios de neem

24,00 lei

Macerat uleios de neem

Dozaj 10 % pudra de neem, 90 % ulei de masline, 5 picaturi vit E

Pincipalii compusi biologici:  Flavonoide (dintre care cea importanta chercitina), terpeni si terpenoizi (nimbina, nimbolina, nimbadial , insecticide 9azadirahtina, solanina, melantriol

Denumire INCI: Azadirachta indica leaf powder

Denumit in India, arborele miracol, farmacia satului sau cel ce vindeca toate bolile, arborele de neem este un remediu natural complex.

In medicina ayurvedica pudra de neem este utilizata pentru prevenirea si tratarea maladiilor fungice eficacitatea lor fiind demonstrata contra ciupercilor greu de controlat si acolo unde fungicidele sintetice nu au efect.

Studiile si experientele de laborator au demonstrat eficacitatea pudrei neem asupra bacteriilor Gram negativ si Gram pozitiv, inclusiv asupra M. Tuberculosis, rezistente la antibiotice.

Cu actiune germicida, antibacterian si antiparazitara instantanee este ideala in cazul afectiunilor si alergiilor cutanate grave, afectiunilor bucale si ale scalpului.

DESCRIERE

Neem ( Azadirachta indica) sau margousier este cunoscut pentru numeroasele sale proprietati si utilizat in India de mai bine de 5000 de ani. Denumit si arborele miracol. farmacia satului sau cel ce vindeca toate bolile, arborele de neem contine numeroase substante cu puternice proprietati antiinflamatoare, antibacteriene si imunostimulante.

Studiile si experientele de laborator efectuate pe culturi de fungi au demonstrat eficacitatea pudrei si extractelor de neem asupra fungilor care fac parte din familiile Trichophyton, Epidermophyton, Microsporum, Trichosporon, Geotrichum, Candida care infecteaza tesutul cutanat in special parul, unghiile, mucoasele, cat si sistemele digestiv si respirator.

Uleiul obtinut prin macerarea frunzelor sau scoartei are o actiune antibacteriana cu spectru larg contra organismelor Gram negativ si Gram pozitiv, inclusiv asupra M. Tuberculosis si a celor rezistente la streptomicina cat si asupra Staphylococcus aureus foarte rezistent la penicilina si Salmonella typhosacare provoaca febra tifoida si infectii care presupun intoxicarea sangelui si inflamarea intestinelor.

In medicina ayurvedica, neem, gratie proprietatilor antiseptice si curative legendare este considerata detoxifiantul si purifiantul sanguin cel mai puternic si renumit pentru eliminarea toxinelor in caz de maladii inflamatorii ale tesutului cutanat si mucoaselor. Gratie acestor proprietati, neem este foarte utilizata in caz de probleme ale pielii, ten acneic si gras.
Cu actiune germicida si antibacteriana instantanee, pudra de neem este ideala in caz de alergii si eruptii cutanate, dermatite seboreice, pentru igienizarea, purificarea si curățarea scalpului si parului, contra matretei, iritatiilor si mancarimilor capilare si păduchilor.

PROPRIETATI

Detoxifiante si purifiante sanguin si cutanat
Purifiante si echilibrante
Astringente
Igienizante si calmante
Antiparazitare
Antifungice (Trichophyton, Epidermophyton, Microsporum, Trichosporon, Geotrichum, Candida)
Antibacteriene contra Gram- si Gram+ rezistente la streptomicina, M. Tuberculosis, Staphylococcus aureus, Salmonella typhosa
Antiseptice, antivirale

Antiinflamatoare
Antipigmentare
Cortizon-like
Imunotonice

RECOMANDARI

Toate tipurile de piele, in special pentru:

-Ten si piele mixte, grase
-Ten si piele incarcate de toxine,
-Ten si piele expuse la factorii de  poluare externi
-Acnee, furuncule
-Psoriazis
-Eczeme, urticarie
-Micoze, paraziti cutanati
-Dermatite seboreice
-Inflamatii si alergii cutanate
-Infectii cutanate
-Escare, plagi
-Par incarcat de toxine (poluare, fumat, vopsire)
-Par gras
-Matreata
-Scalp iritat, mancarimi
-Paduchi
-Artrita reumatica,dureri de spate, guta,
-Afectiuni musculare
-Deficiente imunitare

UTILIZARE

Maceratul este un produs stabil su poate fi utilizat timp de 24 luni, ferit de lumina si caldura.

Maceratul uleios poate fi utilizat ca atare pentru ten, par si corp sau poate fi incorporat in faza uleioasa pentru prepararea de creme, lapte, serumuri, masti, uleiuri unguente pentru ten si corp, sampoane, balsamuri, uleiuri, masti pentru par.

-Prepararea de uleiuri, purifiante, pentru ten gras, acneic, simpla sau in combinatie cu alte pudre ayurveda, uleiuri esentiale si vegetale specifice
-Prepararea de uleiuri, calmante, antiinflamatoare, antifungice, aseptizante pentru iritatii, alergii, mancarimi, dermatite, micoze sau in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale specific.
-Prepararea de lotiuni, calmante, antiinflamatoare, antifungice, aseptizante pentru iritatii, alergii, mancarimi, dermatite, micoze, simpla sau in combinatie cu ape florale, extracte de plante, flori fructe, activi si ingrediente cosmetice solubile in apa.

 

30 în stoc (poate fi comandat în așteptare)

Descriere

Macerat uleios de neem

Dozaj 10 % pudra de neem, 90 % ulei de masline, 5 picaturi vit.E

Pincipalii compusi biologici:  Flavonoide (dintre care cea importanta chercitina), terpeni si terpenoizi (nimbina, nimbolina, nimbadial , insecticide 9azadirahtina, solanina, melantriol

Denumire INCI: Azadirachta indica leaf powder

Denumit in India, arborele miracol, farmacia satului sau cel ce vindeca toate bolile, arborele de neem este un remediu natural complex.

In medicina ayurvedica pudra de neem este utilizata pentru prevenirea si tratarea maladiilor fungice eficacitatea lor fiind demonstrata contra ciupercilor greu de controlat si acolo unde fungicidele sintetice nu au efect.

Studiile si experientele de laborator au demonstrat eficacitatea pudrei neem asupra bacteriilor Gram negativ si Gram pozitiv, inclusiv asupra M. Tuberculosis, rezistente la antibiotice.

Cu actiune germicida, antibacterian si antiparazitara instantanee este ideala in cazul afectiunilor si alergiilor cutanate grave, afectiunilor bucale si ale scalpului.

DESCRIERE

Neem ( Azadirachta indica) sau margousier este cunoscut pentru numeroasele sale proprietati si utilizat in India de mai bine de 5000 de ani. Denumit si arborele miracol. farmacia satului sau cel ce vindeca toate bolile, arborele de neem contine numeroase substante cu puternice proprietati antiinflamatoare, antibacteriene si imunostimulante.

Studiile si experientele de laborator efectuate pe culturi de fungi au demonstrat eficacitatea pudrei si extractelor de neem asupra fungilor care fac parte din familiile Trichophyton, Epidermophyton, Microsporum, Trichosporon, Geotrichum, Candida care infecteaza tesutul cutanat in special parul, unghiile, mucoasele, cat si sistemele digestiv si respirator.

Uleiul obtinut prin macerarea frunzelor sau scoartei are o actiune antibacteriana cu spectru larg contra organismelor Gram negativ si Gram pozitiv, inclusiv asupra M. Tuberculosis si a celor rezistente la streptomicina cat si asupra Staphylococcus aureus foarte rezistent la penicilina si Salmonella typhosacare provoaca febra tifoida si infectii care presupun intoxicarea sangelui si inflamarea intestinelor.

In medicina ayurvedica, neem, gratie proprietatilor antiseptice si curative legendare este considerata detoxifiantul si purifiantul sanguin cel mai puternic si renumit pentru eliminarea toxinelor in caz de maladii inflamatorii ale tesutului cutanat si mucoaselor. Gratie acestor proprietati, neem este foarte utilizata in caz de probleme ale pielii, ten acneic si gras.
Cu actiune germicida si antibacteriana instantanee, pudra de neem este ideala in caz de alergii si eruptii cutanate, dermatite seboreice, pentru igienizarea, purificarea si curățarea scalpului si parului, contra matretei, iritatiilor si mancarimilor capilare si păduchilor.

PROPRIETATI

Detoxifiante si purifiante sanguin si cutanat
Purifiante si echilibrante
Astringente
Igienizante si calmante
Antiparazitare
Antifungice (Trichophyton, Epidermophyton, Microsporum, Trichosporon, Geotrichum, Candida)
Antibacteriene contra Gram- si Gram+ rezistente la streptomicina, M. Tuberculosis, Staphylococcus aureus, Salmonella typhosa
Antiseptice, antivirale

Antiinflamatoare
Antipigmentare
Cortizon-like
Imunotonice

RECOMANDARI

Toate tipurile de piele, in special pentru:

-Ten si piele mixte, grase
-Ten si piele incarcate de toxine,
-Ten si piele expuse la factorii de  poluare externi
-Acnee, furuncule
-Psoriazis
-Eczeme, urticarie
-Micoze, paraziti cutanati
-Dermatite seboreice
-Inflamatii si alergii cutanate
-Infectii cutanate
-Escare, plagi
-Par incarcat de toxine (poluare, fumat, vopsire)
-Par gras
-Matreata
-Scalp iritat, mancarimi
-Paduchi
-Artrita reumatica,dureri de spate, guta,
-Afectiuni musculare
-Deficiente imunitare

UTILIZARE

Maceratul este un produs stabil su poate fi utilizat timp de 24 luni, ferit de lumina si caldura.

Maceratul uleios poate fi utilizat ca atare pentru ten, par si corp sau poate fi incorporat in faza uleioasa pentru prepararea de creme, lapte, serumuri, masti, uleiuri unguente pentru ten si corp, sampoane, balsamuri, uleiuri, masti pentru par.

-Prepararea de uleiuri, purifiante, pentru ten gras, acneic, simpla sau in combinatie cu alte pudre ayurveda, uleiuri esentiale si vegetale specifice
-Prepararea de uleiuri, calmante, antiinflamatoare, antifungice, aseptizante pentru iritatii, alergii, mancarimi, dermatite, micoze sau in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale specific.
-Prepararea de lotiuni, calmante, antiinflamatoare, antifungice, aseptizante pentru iritatii, alergii, mancarimi, dermatite, micoze, simpla sau in combinatie cu ape florale, extracte de plante, flori fructe, activi si ingrediente cosmetice solubile in apa.

 

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Macerat uleios de neem”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *