Sampon solid cu otet din cidru de mere – 100 gr

20,00 lei

Disponibil incepand cu 20 mai 2021, poate fi comandat in asteptare!

Sampon solid cu otet din cidru de mere-100gr

Continut

Amestec omogen solid obtinut din: hidroxid de sodiu (soda), otet de cidru de mere, ulei de nuca de cocos, ulei de rapita, ulei de ricin, uleiuri esentiale de ceai verde si lamaie, unt de cacao.

Proprietati

Samponul solid cu otet din cidru de mere este 100% si confera parului suplete si o stralucire naturala, revitalizandu-l si hranindu-l de la radacina.

2 în stoc (poate fi comandat în așteptare)

Cod Produs: sampon solid Categorie: Etichete: , , , ,

Descriere

Disponibil incepand cu 20 mai 2021, poate fi comandat in asteptare!

Sampon solid cu otet din cidru de mere-100gr

Continut

Amestec omogen solid obtinut din: hidroxid de sodiu (soda), otet de cidru de mere, ulei de nuca de cocos, ulei de rapita, ulei de ricin, uleiuri esentiale de ceai verde si lamaie, unt de cacao.

Descriere

Arborele de cacao (Theobroma Cacao) face parte din familia Malvaceae. Din fructele sale se obtine atat pulberea de cacao cat si untul de cacao si se regaseste in foarte multe produse cosmetice pentru ca are foarte multe efecte benefice asupra pielii: stimuleaza productia de colagen (ceea ce duce la estomparea ridurilor), hidrateaza foarte bine pielea si ii confera o textura catifelata, ajuta la tratarea si estomparea cicatricilor, calmeaza iritatiile si ajuta la tratarea unor afectiuni precum eczema si dermatita, previne si estompeaza vergeturile, previne uscarea pielii hranind-o sanatos si conferindu-i un aspect stralucitor.

Ceaiul verde este obtinut, din frunze de Camellia Sinensis, un arbust asiatic sempervirescent din familia Theaceae. Fiind foarte bogat in antioxidanti, are multiple beneficii atat pentru ingrijirea pielii cat si a parului. Actioneaza eficient impotriva infectiilor bacteriene, virale si fungice si are efect antiseptic. Uleiul de ceai verde, fiind antibacterian si antifungic, antiparazitar cutanat, antiinfectios, purifiant si antiseptic, este utilizat pentru curatarea si purificarea pielii, in cazurile de acnee juvenila, acnee rozacee, eczeme, herpes, eruptii cutanate si ingrijirea tenului gras sau a tenului cu probleme.

Hidroxidul de sodiu sau soda (NaOH) este o baza anorganica, puternic alcalina si caustica (pH=14 la c=1 mol/l), folosita la fabricarea lesiei ce constituie baza fabricarii sapunurilor. Soda este neutralizata in timpul procesului de saponificare.

Lamaiul (Citrus Tripera) este un arbust din familia Rutaceae, ale carui fructe sunt foarte bogate in vitamina C, cu efect antioxidant puternic si cu o compozitie unica ce are efecte puternice asupra sistemului imunitar. Regleaza pH-ul din organism, sustine sistemul imunitar, curata sistemul digestiv, are efect astringent si antibacterian, scade riscul de infarct si faciliteaza absorbtia fierului, imbunatateste aspectul pielii si unghiilor, trateaza problemele respiratorii, te ajuta sa slabesti si mentine sanatatea orala.

Marul (Malus Pumila)este o specie de pomi fructiferi din familia Rosaceae. Aceasta specie cuprinde intre 44 si 55 de soiuri, care se prezinta ca pomi sau arbusti. Marul are actiune tonica, diuretica, uricolitica, depurativa, antiseptica, intestinala, laxativa. Este indicat in astenie, surmenaj, convalescenta, graviditate, anemie, reumatism, guta, litiaza urica, hepatita, colibaciloza, stari febrile, ulcer gastric, gastrite, insomnie, diabet si altele. Otetul de cidru de mere, sau otetul de cidru, este otet obtinut din suc de mere fermentat.

Nuca de cocos este fructul cocotierului (Cocos Nucifera), care face parte din familia Arcaceae si este  considerata in acelasi timp, o nuca, un fruct si o samanta, fiind una dintre cele mai versatile creatii ale naturii de la care putem valorifica totul. Din nuca de cocos se obtin apa, laptele, uleiul, nectarul si zaharul de cocos. In multe zone din Asia de Sud-Est, India si Filipine, cocotierul este supranumit si “Copacul Vietii”. Uleiul de cocos are proprietati hidratante si antimicrobiene, fiind un aliat minunat in lupta cu eliminarea bacteriilor ce se acumuleaza pe piele in timpul zilei, conferind pielii o stralucire naturala pe durata intregii zile. Uleiul de cocos este eficient si in cazul epidermei afectate de eczeme sau psoriazis, deoarece atinge tesuturile si in profunzime, nu doar la suprafata.

Rapita (Brassica Napus Oleifera/Brassica Eapa Oleifera) este o planta din familia Cruciferales, din ale carei seminte se obtine uleiul de rapita. La fel ca multe uleiuri vegetale, este bogat in vitamina E, care este o vitamina esentiala pentru organism din diferite motive. Vitamina E este foarte eficienta ca antioxidant si este capabila sa protejeze pielea de efectele daunatoare ale radicalilor liberi. Acest lucru va poate mentine pielea supla si neteda, creste rata de vindecare a leziunilor, reduce aspectul de pete, riduri si semne de acnee. Radicalii liberi, pe care vitamina E ii poate neutraliza, sunt unele dintre cele mai periculoase componente ale organismului care afecteaza aspectul pielii, astfel incat uleiul de rapita este o alegere potrivita daca doriti sa aratati tanara si frumoasa in varsta inaintata. Antioxidantii, cum ar fi vitamina E, sunt foarte eficienti impotriva cancerului. Radicalii liberi fac ca celulele sanatoase sa se transforme in celule canceroase, astfel incat nivelul ridicat al vitaminei E din dieta ta poate preveni sau trata cancerul. Vitamina E este, de asemenea, un antioxidant solubil in lipide, ceea ce inseamna ca poate contribui la protejarea integritatii membranelor celulare in organism. Membranele de mucus sunt importante pentru a ne proteja corpul de substante straine si pentru a forma o parte importanta a sistemului nostru imunitar.

Ricinul (Ricinus Communis) este o planta perena care face parte din familia Euphorbiaceae. Din aceasta planta se obtine uleiul de ricin, un bun remediu in cazuri de acnee (fiind un bun antibacterian natural), alopecie (contine acizi omega 3 importanti pentru hranirea firului de par), bataturi, crapaturi, negi, alunite, vergeturi.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Sampon solid cu otet din cidru de mere – 100 gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *