Set Albire/Depigmentare pete maronii

90,00 lei

Set lotiune si cremă pentru depigmentare (albire) pistrui și pete maro

Conținut

Amestec omogen sub formă de cremă obținută din: acizi din fructe, ulei de orez, acid ferulic, acid hialuronic, ulei de soia, brusture, licorice, propolis, cătină albă, coada șoricelului, mușețel.

 

Proprietăți

Acest set se folosește pentru tratarea petelor maronii și a pistruilor și are efect de decolorare și atenuare a pistruilor și a petelor, dar și de prevenite e apariției acestora

 

Utilizare

-pistui și pete brune

-eczeme

 

Mod de administrare

Se aplică seara pe zona afectată după ce aceasta a fost curățată în prealabil cu apa cosmetica de albire.

 

Precizări

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

A se păstra în ambalajul original, în loc răcoros.

 

Caracteristici generale

Pentru Unisex
Zona corporală Tem. Gât. Decolteu.
Tip produs Tratament
Utilizare Noapte
Tip Dermatocosmetic
Tipul de ten Cu imperfecțiuni
Utilizat pentru Diminuarea petelor pigmentare
Formă/Textură Cremă
Tip ambalaj Cutie
Ingrediente principale Acizi din fructe, ulei de orez, acid ferulic, acid hialuronic, ulei de soia, brusture, licorice, propolis, cătină albă, coada șoricelului, mușețel
Ingrediente secundare Fără aditivi sau alți compuși chimici de umplutură
Beneficii Diminuarea petelor pigmentare

11 în stoc (poate fi comandat în așteptare)

Cod Produs: set albire Categorii: ,

Descriere

1.LOTIUNE ALBIRE PETE MARO -50 ml

  • Se utilizeaza in combinație cu crema de albire pete maro

  • Conținut
  • Amestec omogen în formă lichidă  ce are în  compoziția sa: acid azelaic, acid kojic, acid lactic, apă distilată, apa termala, extract de bambus,suc de aloe vera,  ulei esențial de lavandă , vitamina C.
  • Descriere
  • Acidul azelaic (C9H16O4) este un compus organic, o substanță activă de îngrijire a pielii ce reduce roșeața pielii (rozacee, pete pigmentare), cicatricile post acneice și chiar acneea. Este potrivit oricărui tip de ten. Din punct de vedere chimic, acidul azelaic este un acid dicarboxylic ce acționează asupra pielii ca un exfoliant deosebit de blând, ajutând la încărcarea porilor încărcați, redând aspectul luminos al pielii.
  • Acidul kojic (C6H6O4) este un activ cosmetic apreciat pentru efectul depigmentar cutanat, inhibând producția de melanină, reducând și estompând petele cauzate de vârstă, soare, pistrui sau alte pigmentări inestetice pielii. Este folosit cu succes în cazul melasmei și hiperpigmentării post-inflamatorii.
  • Acidul lactic (C3H6O3) este un acid organic slab ce favorizează anumite reacții biochimice, favorizează reînnoirea celulelor pielii, exfoliază, îmbunătățește aspectul și textura pielii, conferă strălucire părului. Acidul lactic exfoliază stratul cornos al epidermei, elimină celulele moarte și previne aderența acestora de piele, previne blocarea porilor, permite pielii să se regenereze, stimulează producția de colagen și elastină, contribuind astfel la netezirea pielii, estomparea ridurilor și a petelor pigmentare.
  • Aloe vera (Aloe Barbadensis) este o specie de plante suculente din familia Liliaceelor. Sunt 320 de specii diferite de aloe, dar numai Aloe Barbadensis are proprietăți curative. Studiile medicale au arătat eficacitatea gelului în bolile inflamatoare ale pielii, în cazul rănilor, arsurilor, arsurilor solare, degerăturilor, precum și a acneei, psoriazisului, eczemelor și înțepăturilor de insecte.
  • Apa distilată, numită și apă demineralizată este apa din care impuritățile au fost eliminate printr-un  proces de distilare, care presupune fierberea apei (vaporizarea) și apoi condensarea vaporilor obținuți într-un recipient. Alte procese de obținere a apei distilate includ deionizarea (electrodeionizarea printr-un proces de electrodializă) și osmoza inversă (se obține apa distilată cea mai pură).
  • Apa termală este un adevărat izvor natural de frumusețe, având în compoziție numeroase oligoelemente și minerale esențiale, fiind astfel un aliat de bază în ritualul de îngrijire a tenului. Apa termală este un tip de apă minerală care provine din adâncul scoarței terestre și care este total lipsită de bacterii și nepoluată). Până să ajungă la suprafață, apa termală colectează săruri minerale și dioxid de carbon, fapt ce o transformă în element de bază în tratamentul  unei game largi de afecțiuni. Mineralele esențiale din compoziția ei acționează sinergic având efect antioxidant și hidratant, antiinflamator, antiseptic și regenerator, stimulând activitatea celulară. Apa termală este potrivită pentru orice tip de ten. Pulverizată zilnic reduce semnele de oboseală, catifelează și reîmprospătează pielea, calmează iritațiile apărute după expunerea la soare, ras sau epilare. O altă calitate remarcabilă a apei termale este acțiunea revigorantă, decongestionantă și energizantă pe care o are asupra tenului, aceasta având capacitatea de a stimula circulația sângelui.
  • Bambusul (Bambusa Vulgaris) este o plantă arborescentă  din familia Poaceae ai cărei muguri se folosesc pentru prepararea de extracte și uleiuri. Având un conținut ridicat de siliciu (peste 70%), element care se găsește cu preponderență în țesuturile conjunctive (piele, vase sanguine, oase, dinți, păr), extractul de bambus întărește structura osoasă, ajută la menținerea elasticității vaselor sanguine, dar și a articulațiilor. Uleiul obținut din frunzele de bambus conține o cantitate semnificativă de antioxidanți, acționează ca exfolianți naturali la nivelul pielii și are rolul de a îmbunătăți elasticitatea pielii, de a o hidrata, ajutând-o în procesul de regenerare. Pielea va deveni mai frumoasă, mai luminoasă, și mai fină. Datorită conținutului mare de vitamine, minerale și antioxidanți, uleiul de bambus ajută la a menține pielea tânără mai mult timp.
  • Lavanda (Lavandula Angustiflora) este o plantă anuală din familia Lamiaceae. Există peste 40 de specii de lavandă, fie ierboase, fie sub formă de arbuști. Extractele din floare de lavandă sunt potrivite pentru toate tipurile de piele, având efect regenerator, calmant, tonic și relaxant. Are proprietăți antiseptice, antispasmodice, cicatrizante și regenerante, ceea ce-l face indicat în ameliorarea acneei și în prevenirea photoaging-ului.
  • Vitamina C (acidul ascorbic C6H8O6) este un acid organic cu proprietăți antioxidante. Este o vitamină solubilă în apă, necesară organismului pentru sinteza colagenului, L-carnitinei și neurotransmițătorilor. Vitamina C este un antioxidant puternic și intervine în regenerarea altor antioxidanți, precum vitamina E, are un rol important în apărarea autoimună și favorizează absorbția fierului.
  • Proprietăți
  • Această loțiune se folosește pentru tratarea petelor maronii  și a pistruilor și are efect de decolorare și atenuare a pistruilor și petelor, dar și de prevenire a apariției acestora.
  • Utilizare
  • -pistui și pete brune
  • Mod de administrare
  • Se aplică seara pe zona afectată după ce aceasta a fost curățată în prealabil.
  • Precizări
  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
  • A se păstra în ambalajul original, la rece.

2.Cremă albire pete maro – 50 ml

Conținut

Amestec omogen sub formă de cremă obținută din: acid ferulic, acid hialuronic, acizi din fructe, ulei de orez, ulei de soia, uleiuri esențiale de brusture, cătină albă, coada șoricelului, licorice, mușețel și propolis.

Descriere

Acidul ferulic (C10H10O4) este unul dintre cei mai potenți antioxidanți naturali, un fenol obținut din surse vegetale cu acțiune de neutralizare a radicalilor liberi, ce acționează împotriva îmbătrânirii cutanate, este fotoprotector și contribuie la menținerea sănătății și frumuseții pielii. Acidul ferulic se găsește în orez, grâu, ovăz, cafea, roșii, anghinare, porumb, etc.

Acidul ferulic acționează sinergic cu alți antioxidanți, în special cu vitamina E , sporind eficiența și stabilitatea acesteia. Efectul antioxidant al acidului ferulic este amplificat prin expunerea pielii la razele ultraviolete, oferind astfel și protecție solară.

Acidul hialuronic (C₂₈H₄₄N₂O₂₃) este o moleculă prezentă în mod natural în piele, așa încât este natural și eficient, foarte blând cu pielea, putând fi folosit pe orice tip de piele, la orice vârstă. Acidul hialuronic cu masă moleculară ridicată este mai mare decât cel cu masă moleculară redusă, ceea ce îl face ideal pentru netezirea și creșterea volumului suprafeței pielii. Moleculele mai mici penetrează mai profund epiderma, fiind astfel mai potrivite pentru produsele specializate sau orientate spre îngrijirea pielii.

Acizii din fructe (AHA- Alpha Hydroxy Acides) sunt derivați în principal din zaharurile fructelor (lactic (C3H6O3), malic (C4H6O5), glicolic (C2H4O3), citric ()C₆H₈O₇, tartric (C4H6O6)) și constituie un activ cosmetic cunoscut pentru efectul antirid, exfoliant, de stimulare a reînnoirii celulare cutanate, de estompare a ridurilor și petelor pigmentare. Potriviți pentru orice tip de ten, acizii din fructe diminuează profunzimea ridurilor, netezesc pielea, stimulează biosinteza glicozaminoglicanelor, stimulează sinteza colagenului, având efect anti age, keratolitic, îmbunătățind aspectul general al pielii și redând strălucirea naturală a tenului.

Brusturele (Arctium Lappa) este o plantă erbacee bienală din familia Asteraceae cu proprietăți detoxifiante și antibacteriene de excepție, cu acțiune antimicrobiană și antimicotică. Rădăcina sa (Radix Bardanae), recoltată în primul an de vegetație (toamna) sau în al doilea an de vegetație (primăvara), datorită efectelor sale antimicrobiene, antiseptice, astringente și seboregulatoare este utilizată pentru tratarea afecțiunilor pielii (abcese, acnee, eczeme, seboreea feței și a capului), furunculoză, cuperoză.

Cătina albă (Hippophae Rhamnoides) este un arbust foarte ramificat și spinos din familia Elaeagnaceae. Uleiul obținut prin presarea la rece a fructelor (Fructus Hippophae) este nutritiv și vitaminizant și are efecte protectoare față de radiațiile ionizate și de refacere a capilarelor. Protejează tegumentele și mucoasele, tratează arsurile și degerăturile, hrănește și întreține pielea. Datorită complexului de vitamine pe care-l conține, cătina albă este un tonifiant general.

Coada șoricelului (Achillea Millefolium) este o plantă perenă ierboasă stoloniferă din familia Asteraceae. Extractele obținute din coada șoricelului au efecte calmante, antiinflamatoare, cicatrizante, antihemoragice, astringente, antiperspirante și dezinfectante, regenerând toate țesuturile.

Licorice (Glycyrrhiza Glabra) sau lemnul dulce, este o plantă erbacee perenă din familia Fabaceae, comună în sudul Europei și în Orient. În Evul Mediu era cunoscută și ca Liquirita, denumire ce se păstrează și astăzi pentru rădăcina plantei, ca parte cu acțiune bioterapeutică. Extrasele din lemn dulce sunt indicate în tratamentul afecțiunilor cutanate, herpes, psoriazis, eczeme. Ca principală componentă a lemnului dulce, acidul glicirizinic are acțiune antiherpetică, antiinflamatoare, bacteriostatică, inhibă virusul herpetic, provocând chiar și inactivarea celulară a acestuia, prevenind astfel recidivele.

Mușețelul (Matricaria Chamomilla) este o plantă ierboasă anuală sau hibernantă din familia Asteraceae, ce crește spontan în locurile însorite. Mușețelul are efecte antiinflamatoare, antiseptice, antialergice, emoliente și cicatrizante și este utilizat cu succes în tratarea diferitelor probleme dermatologice, de la înțepături de insecte sau mici reacții alergice, până la răni, arsuri, fisuri anale, leziuni postoperatorii sau escare.

Propolisul este un amestec de substanțe de consistența rășinii, culese de pe cel puțin 20 de specii de arbori și constituie o adevărată barieră de protecție pentru stup. Propolisul este un amestec de substanțe vindecătoare, adunat din mugurii și de pe scoarța plopilor, a mestecenilor, a castanilor, a sălciilor, a frasinilor, a aninilor și a altor specii de pomi fructiferi. Propolisul este un excelent antibiotic, care acționează progresiv inhibând dezvoltarea bacteriilor, refăcând țesuturile lezate de către acestea. Ca tratament extern, propolisul este eficient în ameliorarea simptomelor herpesului cu diferite localizări, ale eczemelor, arsurilor, coșurilor, punctelor negre și a furunculelor, îmbunătățirea simptomelor de ulcer varicos de gambă.

Orezul (Oryza Rufipogon/Oryza Nivara)este o plantă perenă din familia Poaceae, originară din Asia. Uleiul de orez este obținut din boabele de orez și este considerat unul dintre cele mai sănătoase uleiuri datorită concentrației mari de vitamine și nutrienți. Este un ulei cu efect antioxidant, antiîmbătrânire, calmant și regenerator cutanat, cu absorbție ușoară în piele, potrivit oricărui tip de ten, recomandat pentru tratarea tenului devitalizat, îmbătrânit, ten asfixic, tern, ten afectat de roșeață, cuperoză, piele iritată, cearcăne și ochi umflați.

Soia (Glycine Max)este o plantă leguminoasă din familia Faboideae din ale cărei semințe se extrage uleiul de soia. Uleiul de soia are rol emolient asupra pielii uscate și ajută la refacerea stratului exterior al pielii, substanța sa activă având rol de anestezic asupra zonei afectate de eczemă și prurit. Datorită conținutului de vitamina E, uleiul din boabe de soia are un puternic efect antioxidant, ajutând la menținerea integrității membranelor celulare și oferind protecție pielii împotriva radicalilor liberi.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Set Albire/Depigmentare pete maronii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *