Vezi coș “Cremă cu cortizon natural (ulei de coacăze negre)” a fost adăugat în coș.

Ulei de Andiroba virgin

16,00 lei

Ulei de Andiroba virgin

Cantitate:50 ml

Originar din regiunea Amazonului, este un ulei de pădure tropicală braziliană, bogat în limonoide unice cum ar fi andirobina, aduce beneficii notabile pielii și părului, ajută la atenuarea inflamației asociate cu diverse afecțiuni ale pielii.

Aspect: ulei lichid sau păstos în funcție de temperatură, gălbui

Miros: caracteristic de nuci și pământ

INCI: Carapa Guianensis Oil

Ulei vegetal presat la rece, nerafinat, aprovizionat direct din Brazilia.

Proprietăți

  • niveluri ridicate de limonoide, inclusiv andirobina, cu proprietăți antialergice
  • antiinflamator cutanat
  • regenerant și reparator pentru piele
  • calmează pielea și sporește confortul pielii foarte uscate
  • ajută la ameliorarea erupțiilor și a inflamației pielii
  • sursă bună de antioxidanți, contribuie la combaterea radicalilor liberi
  • textură penetrantă, plăcută pe piele

Aplicații, utilizare

  • un ulei minunat în preparatele cosmetice pentru pielea uscată, solzoasă, crăpată sau reactivă
  • în formulări antirid, prevenirea celulitei, îmbătrânirea pielii, îngrijirea mâinilor și picioarelor, balsamuri pentru păr, îngrijirea corpului
  • îngrijirea pielii cu tendință atopică
  • beneficii anti-frizz pentru părul creț sau cu fir gros
  • masaj de confort muscular și articular
  • întâlnit și în aplicații ca repelent de insecte

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic

Data sheet

Proprietăți antialergic; antiinflamator; antioxidant; calmant cutanat; regenerator; reparator; repelent insecte
Indicații eczeme, piele atopică; infecții cutanate; psoriazis, piele solzoasă; reumatism, artrită; riduri, linii fine; vergeturi
Aplicații păr toate tipurile; piele sensibilă; masaj

10 în stoc (poate fi comandat în așteptare)

Descriere

Ulei de Andiroba virgin

Cantitate:50 ml

Originar din regiunea Amazonului, este un ulei de pădure tropicală braziliană, bogat în limonoide unice cum ar fi andirobina, aduce beneficii notabile pielii și părului, ajută la atenuarea inflamației asociate cu diverse afecțiuni ale pielii.

Aspect: ulei lichid sau păstos în funcție de temperatură, gălbui

Miros: caracteristic de nuci și pământ

INCI: Carapa Guianensis Oil

Ulei vegetal presat la rece, nerafinat, aprovizionat direct din Brazilia.

Proprietăți

  • niveluri ridicate de limonoide, inclusiv andirobina, cu proprietăți antialergice
  • antiinflamator cutanat
  • regenerant și reparator pentru piele
  • calmează pielea și sporește confortul pielii foarte uscate
  • ajută la ameliorarea erupțiilor și a inflamației pielii
  • sursă bună de antioxidanți, contribuie la combaterea radicalilor liberi
  • textură penetrantă, plăcută pe piele

Aplicații, utilizare

  • un ulei minunat în preparatele cosmetice pentru pielea uscată, solzoasă, crăpată sau reactivă
  • în formulări antirid, prevenirea celulitei, îmbătrânirea pielii, îngrijirea mâinilor și picioarelor, balsamuri pentru păr, îngrijirea corpului
  • îngrijirea pielii cu tendință atopică
  • beneficii anti-frizz pentru părul creț sau cu fir gros
  • masaj de confort muscular și articular
  • întâlnit și în aplicații ca repelent de insecte

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic

Data sheet

Proprietăți antialergic; antiinflamator; antioxidant; calmant cutanat; regenerator; reparator; repelent insecte
Indicații eczeme, piele atopică; infecții cutanate; psoriazis, piele solzoasă; reumatism, artrită; riduri, linii fine; vergeturi
Aplicații păr toate tipurile; piele sensibilă; masaj

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Ulei de Andiroba virgin”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *