Ulei de Crin alb

20,00 lei

Ulei de Crin alb 

Cantitate-50ml

Uleiul de crin îmbunătățește luminozitatea pielii, estompează semnele de îmbătrânire și este utilizat în aplicații cosmetice pentru atenuarea petelor pigmentare și a roșeții, prevenirea pigmentării pielii.

Metoda de obținere: prin macerarea florilor de crin alb în ulei de floarea soarelui rafinat

Proprietăți organoleptice: lichid uleios limpede, culoare gălbuie, miros lejer vegetal – nu miroase ca florile de crin!

Compuși principali: acid linoleic (omega 6), acid oleic (omega 9), fitosteroli, alcaloizi, tocoferoli

Ingrediente (INCI): helianthus annuus seed oil, lilium candidum flower extract

Proprietățile uleiului de Crin alb 

  • iluminează pielea și poate preveni apariția petelor
  • atenuează petele pigmentare
  • reduce roșeața
  • uniformizează tenul
  • calmează pielea iritată
  • ușor antiinflamator

Recomandări, aplicații

  • este potrivit pentru toate tipurile de ten
  • îngrijirea pielii pe corp, gât și decolteu
  • pete pigmentare, pete maronii
  • piele afectată de pete de bătrânețe
  • piele iritată, cu roșeață
  • îngrijirea mâinilor
  • îngrijirea pielii în perioada sarcinii

Mod de utilizare

  • se poate folosi ca atare pe piele sau ca ingredient pentru prepararea compozițiilor cosmetice
  • este un ulei neparfumat, nu are mirosul specific al florilor de crin
  • ca ingredient pentru seruri, creme, emulsii, balsamuri, lapte de corp, cremă de mâini
  • în emulsii se poate include în faza grasă, suportă încălzire


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se ingera; uz cosmetic

Data sheet

Proprietăți emolient
Indicații pete pigmentare
Aplicații piele toate tipurile

10 în stoc (poate fi comandat în așteptare)

Descriere

Ulei de Crin alb 

Cantitate-50ml

Uleiul de crin îmbunătățește luminozitatea pielii, estompează semnele de îmbătrânire și este utilizat în aplicații cosmetice pentru atenuarea petelor pigmentare și a roșeții, prevenirea pigmentării pielii.

Metoda de obținere: prin macerarea florilor de crin alb în ulei de floarea soarelui rafinat

Proprietăți organoleptice: lichid uleios limpede, culoare gălbuie, miros lejer vegetal – nu miroase ca florile de crin!

Compuși principali: acid linoleic (omega 6), acid oleic (omega 9), fitosteroli, alcaloizi, tocoferoli

Ingrediente (INCI): helianthus annuus seed oil, lilium candidum flower extract

Proprietățile uleiului de Crin alb 

  • iluminează pielea și poate preveni apariția petelor
  • atenuează petele pigmentare
  • redue roșeața
  • uniformizează tenul
  • calmează pielea iritată
  • ușor antiinflamator

Recomandări, aplicații

  • este potrivit pentru toate tipurile de ten
  • îngrijirea pielii pe corp, gât și decolteu
  • pete pigmentare, pete maronii
  • piele afectată de pete de bătrânețe
  • piele iritată, cu roșeață
  • îngrijirea mâinilor
  • îngrijirea pielii în perioada sarcinii

Mod de utilizare

  • se poate folosi ca atare pe piele sau ca ingredient pentru prepararea compozițiilor cosmetice
  • este un ulei neparfumat, nu are mirosul specific al florilor de crin
  • ca ingredient pentru seruri, creme, emulsii, balsamuri, lapte de corp, cremă de mâini
  • în emulsii se poate include în faza grasă, suportă încălzire


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se ingera; uz cosmetic

Data sheet

Proprietăți emolient
Indicații pete pigmentare
Aplicații piele toate tipurile

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Ulei de Crin alb”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *