Ulei din Semințe de Coacăze negre

16,00 lei

Ulei din Seminte de Coacăze negre presat la rece

Cantitate:25 ml

Bogat în substanțe regeneratoare și antioxidante, este o alegere bună pentru aplicații antirid și anti-aging, este recomandat în special pentru tenul matur, tern, cu aspect îmbătrânit. Se poate folosi și în preparate destinate îngrijirii pielii sensibile.

Metoda de obținere: prin presare urmată de rafinare

Proprietăți organoleptice: lichid clar de culoare gălbuie, vâscozitate redusă, miros fin caracteristic

Pe piele: se absoarbe rapid în piele, are textură ușoară și conferă senzație destul de uscată

Ingrediente (INCI): ribes nigrum seed oil

Proprietățile uleiului de coacăze negre 

  • antirid, ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii
  • antioxidant, contribuie la reducerea proceselor oxidative și a daunelor cauzate de radicalii liberi
  • anti-age, contribuie la menținerea unui aspect mai tânăr și sănătos al pielii
  • regenerator și revitalizant
  • îmbunătățește elasticitatea pielii
  • calmant și antiinflamator, ajută la reducerea proceselor inflamatorii cutanate
  • atenuează roșeața și iritațiile pielii
  • contribuie la protejarea barierei hidrolipidice a pielii

Recomandări, aplicații

  • este un ulei potrivit pentru toate tipurile de ten
  • îngrijirea tenului matur, ridat, tern, cu aspect obosit
  • în tratamente antirid preventiv și curativ
  • îngrijirea pielii cu elasticitate scăzută
  • îngrijirea pielii afectate de iritații, eczeme, roșeață
  • îngrijirea pielii din zona ochilor
  • îngrijirea pielii sensibile, fragile, reactive
  • îngrijirea mânilor și a unghiilor
  • îngrijirea părului

Cum se folosește uleiul de coacăze în cosmetică

  • se poate folosi pe piele ca atare sau ca ingredient pentru prepararea cosmeticelor
  • combinat cu alte uleiuri vegetale, ca ulei facial sau ser uleios
  • ca ingredient în creme, seruri, emulsii, balsamuri, măști
  • ca ingredient pentru prepararea de creme de zi, creme de noapte, seruri, cremă contur de ochi
  • ca ingredient pentru prepararea de creme și balsamuri destinate îngrijirii pielii cu probleme
  • alături de alte ingrediente pentru prepararea de creme de mâni
  • simplu, aplicat pe păr pe vârfurile uscate sau combinat cu alte ingrediente pentru prepararea de măști, creme și balsamuri capilare


Mod de păstrare
: la loc uscat, de preferință sub 19°C, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic

 

Sumar
Proprietăți anti-aging
Proprietăți antioxidant
Proprietăți calmant cutanat
Indicații eczeme, piele atopică
Indicații riduri, linii fine
Aplicații contur ochi
Aplicații ten matur
Aplicații ten tern
Aplicații ten uscat
Aplicații piele toate tipurile

50 în stoc (poate fi comandat în așteptare)

Descriere

Ulei din Seminte de Coacăze negre presat la rece

Cantitate:25 ml

Bogat în substanțe regeneratoare și antioxidante, este o alegere bună pentru aplicații antirid și anti-aging, este recomandat în special pentru tenul matur, tern, cu aspect îmbătrânit. Se poate folosi și în preparate destinate îngrijirii pielii sensibile.

Metoda de obținere: prin presare urmată de rafinare

Proprietăți organoleptice: lichid clar de culoare gălbuie, vâscozitate redusă, miros fin caracteristic

Pe piele: se absoarbe rapid în piele, are textură ușoară și conferă senzație destul de uscată

Ingrediente (INCI): ribes nigrum seed oil

Proprietățile uleiului de coacăze negre 

  • antirid, ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii
  • antioxidant, contribuie la reducerea proceselor oxidative și a daunelor cauzate de radicalii liberi
  • anti-age, contribuie la menținerea unui aspect mai tânăr și sănătos al pielii
  • regenerator și revitalizant
  • îmbunătățește elasticitatea pielii
  • calmant și antiinflamator, ajută la reducerea proceselor inflamatorii cutanate
  • atenuează roșeața și iritațiile pielii
  • contribuie la protejarea barierei hidrolipidice a pielii

Recomandări, aplicații

  • este un ulei potrivit pentru toate tipurile de ten
  • îngrijirea tenului matur, ridat, tern, cu aspect obosit
  • în tratamente antirid preventiv și curativ
  • îngrijirea pielii cu elasticitate scăzută
  • îngrijirea pielii afectate de iritații, eczeme, roșeață
  • îngrijirea pielii din zona ochilor
  • îngrijirea pielii sensibile, fragile, reactive
  • îngrijirea mânilor și a unghiilor
  • îngrijirea părului

Cum se folosește uleiul de coacăze în cosmetică

  • se poate folosi pe piele ca atare sau ca ingredient pentru prepararea cosmeticelor
  • combinat cu alte uleiuri vegetale, ca ulei facial sau ser uleios
  • ca ingredient în creme, seruri, emulsii, balsamuri, măști
  • ca ingredient pentru prepararea de creme de zi, creme de noapte, seruri, cremă contur de ochi
  • ca ingredient pentru prepararea de creme și balsamuri destinate îngrijirii pielii cu probleme
  • alături de alte ingrediente pentru prepararea de creme de mâni
  • simplu, aplicat pe păr pe vârfurile uscate sau combinat cu alte ingrediente pentru prepararea de măști, creme și balsamuri capilare


Mod de păstrare
: la loc uscat, de preferință sub 19°C, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic

 

Sumar
Proprietăți anti-aging
Proprietăți antioxidant
Proprietăți calmant cutanat
Indicații eczeme, piele atopică
Indicații riduri, linii fine
Aplicații contur ochi
Aplicații ten matur
Aplicații ten tern
Aplicații ten uscat
Aplicații piele toate tipurile

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Ulei din Semințe de Coacăze negre”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *