Vitamina E naturală

12,50 lei

Vitamina E naturală-10 ml

De origine vegetală 100%, vitamina E este un antioxidant puternic, foarte util pentru uleiuri sensibile la oxidare și în compozițiile cosmetice care conțin ingrediente cu potențial oxidativ. Este benefică pentru piele ca activ anti-aging, regenerator și protector.

Tocoferolul, sau vitamina E este esențială pentru sănătatea pielii. Vitamina E este prezentă în segmentele lipofile ale membranei celulare. Are un efect puternic antioxidant, protector împotriva degenerării cauzate de radicalii liberi, antiinflamator, regenerator.

Ca aplicație cosmetică este interesantă în special pentru îngrijirea pielii uscate, mature, deteriorate, pentru regenerare după expunerea la soare, protecție împotriva factorilor de mediu.
Poate fi inclusă în orice preparat cosmetic ce conține și uleiuri.

Compoziție: concentrat (min.50%) de tocoferoli (alpha, beta, gamma și delta – α, β, γ și δ) obținut din uleiuri vegetale.
Grad cosmetic și farmaceutic, exclusiv natural.
Are în compoziție toți cei patru izomeri de tocopherol, combinația s-a dovedit mai eficientă în comparație cu izomerii individuali.

Proprietăți organoleptice: lichid uleios de vâscozitate medie, culoare galben-maronie, miros slab caracteristic
Densitate: 0.95

Notă: Dacă sticluța este prevăzută cu picurător (care servește doar ca anti-scurgere pe parcursul transportului), acesta se va scoate înainte de folosire, deoarece vitamina este vâscoasă.

INCI: tocopherol, helianthus annuus seed oil

Proprietățile vitaminei E

  • antioxidant potent
  • întârzie procesul de oxidare (râncezire)
  • agent stabilizator pentru uleiuri, unturi, preparate anhidre
  • activ cu proprietăți antirid, anti-aging, regeneratoare
  • calmant cutanat și antiinflamator
  • contribuie la buna funcționare a barierei naturale a pielii
  • protejează pielea de daunele factorilor de mediu
  • promovează epitelizarea, îmbunătățește elasticitatea pielii

Recomandări, aplicații

  • toate tipurile de produse pentru îngrijirea pielii (care conțin și ulei)
  • accelerarea vindecării arsurilor, eczemelor și a altor probleme ale pielii
  • înainte și după expunerea la soare
  • ca ingredient în creme, balsamuri, seruri, alifii, produse de machiaj
  • în măști, seruri, tratamente pentru piele și păr
  • ca agent antioxidant pentru uleiuri și alte produse uleioase predispuse la râncezire, și prelungirea duratei de utilizare a cosmeticelor în general
  • ca antioxidant în preparate cosmetice care conțin și uleiuri, în special cele sensibile la oxidare

Mod de utilizare în cosmetică

  • ca ingredient cosmetic: dozaj 0.1 – 0.5%, adăugat de regulă la finalul preparării
  • inclus în creme, serumuri și mixuri uleioase
  • inclus în compoziții dedicate îngrijirii pielii uscate, deshidratate
  • în creme, alifii, unguente și balsamuri reparatoare
  • în compoziții cu aplicare după expunerea pielii la soare
  • în uleiuri și creme de plajă ca protector celular și antioxidant
  • ca antioxidant: dozaj 0.05-0.2%
  • pentru întârzierea râncezirii uleiurilor sensibile la oxidare, se poate adăuga direct în recipientul original al uleiului
  • pentru orice formulă cosmetică ce conține și uleiuri, adăugat la finalul preparării
  • exemple de dozaj: 1 ml de vitamina E = cca. 33 picături. Pentru 100 ml ulei 0,2% vitamina E înseamnă 7 picături iar 0,5% înseamnă 17 picături. Pentru 50 gr cremă/unt vegetal 0,5% vitamina E înseamnă cca. 9 picături
  • dacă sticluța este prevăzută cu picurător (care servește doar ca anti-scurgere pe parcursul transportului), acesta se va scoate înainte de folosire deoarece vitamina este vâscoasă. Vitamina E se poate doza fie cu seringa, fie cu o pipetă Pasteur sau capacul cu pipetă de sticlă.


Mod de păstrare
: la loc uscat, ferit de căldură și lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se păstra la îndemâna copiilor; uz cosmetic

10 în stoc (poate fi comandat în așteptare)

Cod Produs: vit E Categorie: Etichete: , , , , , ,

Descriere

Vitamina E naturală-10 ml

De origine vegetală 100%, vitamina E este un antioxidant puternic, foarte util pentru uleiuri sensibile la oxidare și în compozițiile cosmetice care conțin ingrediente cu potențial oxidativ. Este benefică pentru piele ca activ anti-aging, regenerator și protector.

Tocoferolul, sau vitamina E este esențială pentru sănătatea pielii. Vitamina E este prezentă în segmentele lipofile ale membranei celulare. Are un efect puternic antioxidant, protector împotriva degenerării cauzate de radicalii liberi, antiinflamator, regenerator.

Ca aplicație cosmetică este interesantă în special pentru îngrijirea pielii uscate, mature, deteriorate, pentru regenerare după expunerea la soare, protecție împotriva factorilor de mediu.
Poate fi inclusă în orice preparat cosmetic ce conține și uleiuri.

Compoziție: concentrat (min.50%) de tocoferoli (alpha, beta, gamma și delta – α, β, γ și δ) obținut din uleiuri vegetale.
Grad cosmetic și farmaceutic, exclusiv natural.
Are în compoziție toți cei patru izomeri de tocopherol, combinația s-a dovedit mai eficientă în comparație cu izomerii individuali.

Proprietăți organoleptice: lichid uleios de vâscozitate medie, culoare galben-maronie, miros slab caracteristic
Densitate: 0.95

Notă: Dacă sticluța este prevăzută cu picurător (care servește doar ca anti-scurgere pe parcursul transportului), acesta se va scoate înainte de folosire, deoarece vitamina este vâscoasă.

INCI: tocopherol, helianthus annuus seed oil

Proprietățile vitaminei E

  • antioxidant potent
  • întârzie procesul de oxidare (râncezire)
  • agent stabilizator pentru uleiuri, unturi, preparate anhidre
  • activ cu proprietăți antirid, anti-aging, regeneratoare
  • calmant cutanat și antiinflamator
  • contribuie la buna funcționare a barierei naturale a pielii
  • protejează pielea de daunele factorilor de mediu
  • promovează epitelizarea, îmbunătățește elasticitatea pielii

Recomandări, aplicații

  • toate tipurile de produse pentru îngrijirea pielii (care conțin și ulei)
  • accelerarea vindecării arsurilor, eczemelor și a altor probleme ale pielii
  • înainte și după expunerea la soare
  • ca ingredient în creme, balsamuri, seruri, alifii, produse de machiaj
  • în măști, seruri, tratamente pentru piele și păr
  • ca agent antioxidant pentru uleiuri și alte produse uleioase predispuse la râncezire, și prelungirea duratei de utilizare a cosmeticelor în general
  • ca antioxidant în preparate cosmetice care conțin și uleiuri, în special cele sensibile la oxidare

Mod de utilizare în cosmetică

  • ca ingredient cosmetic: dozaj 0.1 – 0.5%, adăugat de regulă la finalul preparării
  • inclus în creme, serumuri și mixuri uleioase
  • inclus în compoziții dedicate îngrijirii pielii uscate, deshidratate
  • în creme, alifii, unguente și balsamuri reparatoare
  • în compoziții cu aplicare după expunerea pielii la soare
  • în uleiuri și creme de plajă ca protector celular și antioxidant
  • ca antioxidant: dozaj 0.05-0.2%
  • pentru întârzierea râncezirii uleiurilor sensibile la oxidare, se poate adăuga direct în recipientul original al uleiului
  • pentru orice formulă cosmetică ce conține și uleiuri, adăugat la finalul preparării
  • exemple de dozaj: 1 ml de vitamina E = cca. 33 picături. Pentru 100 ml ulei 0,2% vitamina E înseamnă 7 picături iar 0,5% înseamnă 17 picături. Pentru 50 gr cremă/unt vegetal 0,5% vitamina E înseamnă cca. 9 picături
  • dacă sticluța este prevăzută cu picurător (care servește doar ca anti-scurgere pe parcursul transportului), acesta se va scoate înainte de folosire deoarece vitamina este vâscoasă. Vitamina E se poate doza fie cu seringa, fie cu o pipetă Pasteur sau capacul cu pipetă de sticlă.


Mod de păstrare
: la loc uscat, ferit de căldură și lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se păstra la îndemâna copiilor; uz cosmetic

 

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Vitamina E naturală”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *